Zoeken
Kies uw taal

Mijngezondheid.net

Met MijnGezondheid.net is onze praktijk 7 dagen per week, 24 uur per dag digitaal bereikbaar. Via MijnGezondheid.net kunt u eenvoudig en snel allerlei zaken online regelen met de huisarts, praktijkondersteuner of assistente. U kunt online afspraken maken, vragen stellen, herhaalrecepten bestellen en labuitslagen inzien.

Daarnaast is het mogelijk een samenvatting in te zien van uw persoonlijk medisch dossier, inclusief uw medicijngebruik. Zo heeft u overal en altijd inzage in uw eigen gezondheid. En gaat u op reis? Neem dan een uitdraai mee van uw medicatiepaspoort. MijnGezondheid.net is makkelijk en betrouwbaar! Vraag naar de mogelijkheden bij uw arts en ontdek zelf het gemak van MijnGezondheid.net.

Meer informatie

Bekijk de folder

MedGemak

Maakt u liever gebruik van een smartphone? Door de app MedGemak te downloaden in Google play of in de App Store kunt u dezelfde zaken digitaal regelen als in MijnGezondheid.net.

  

Bekijk de folder  Meer informatie

Uw privacy staat voorop

Om ervoor te zorgen dat uw gegevens goed beveiligd zijn, koppelt u eenmalig via uw DigiD en het patiëntenportaal MijnGezondheid.net aan de app. Daarna logt u telkens in de app in met een 5-cijferige code. Zo simpel is het!

Twijfelt u of u wel naar de huisarts moet?
Hieronder vindt u allerlei informatie die u verder helpt.