Zoeken
Kies uw taal

Geef toestemming voor het delen van uw gegevens

Uw toestemming is nodig voor het veilig uitwisselen van uw medische gegevens.

Voor continuïteit van uw zorg is het van grote meerwaarde dat uw huisarts toegang heeft tot uw medische gegevens van het ADRZ.

Geef direct toestemming via onderstaande linken:

Via onderstaande link geeft u toestemming voor het landelijk schakelpunt. Uw huisarts en uw apotheek kunnen belangrijke informatie over uw gezondheid delen met andere zorgaanbieders. Maar zij mogen uw medisch gegevens alleen bekijken als dat nodig is voor uw behandeling. En alleen als u dat goed vindt. Regel daarom uw toestemming.

https://www.volgjezorg.nl/toestemming

Via onderstaande link kunt u toestemming geven dat de huisarts in uw ziekenhuisdossier kan kijken wanneer dit nodig mocht zijn.

U maakt eerst uw eigen portaal van het ADRZ aan ( mijn adrz is het portaal speciaal voor patiënten van het ADRZ. Een patientenportaal is een beveiligde digitale omgeving waarop u kunt inloggen om een deel van uw medische gegevens in te zien. Het gaat dan om uw medische gegevens die bij het ADRZ van u bekend zijn).

In dit portaal kunt u dan toestemming geven onder het kopje mijn gegevens; toestemmingen. Dan kunt u bij zorgverlenersportaal aangeven of u toestemming geeft of niet.

https://www.adrz.nl/mijnadrz/

Twijfelt u of u wel naar de huisarts moet?
Hieronder vindt u allerlei informatie die u verder helpt.