Zoeken
Kies uw taal

Afspraak maken

U wordt vriendelijk verzocht tussen 08.00 uur en 10.30 uur de praktijkassistente te bellen voor het maken van een afspraak.  Telefoon (0113) 25 27 97

Consulttijd
Een consult duurt gemiddeld 15 minuten. Tijdens dit consult kan slechts één klacht op een verantwoorde wijze worden behandeld. Een goede voorbereiding van uw vragen is dus belangrijk. Als u meerdere klachten heeft, met meerdere personen komt of om andere redenen meer tijd denkt nodig te hebben wordt u verzocht dit te melden bij het maken van de afspraak. Indien mogelijk wordt dan extra consulttijd gereserveerd. Dit voorkomt onnodig uitlopen van het spreekuur, waardoor de wachttijden voor andere patiënten onnodig oplopen.

Spoedgevallen
Helaas kan niet worden voorkomen dat de huisarts zijn spreekuur moet onderbreken voor een spoedgeval. Indien hier sprake van is wordt u zo spoedig mogelijk op de hoogte gebracht door de praktijkassistente. U kunt dan, indien gewenst, een nieuwe afspraak maken. Mocht het spreekuur niet binnen afzienbare tijd kunnen worden hervat dan wordt er met u een nieuwe afspraak gepland.

Het is eveneens mogelijk om online een afspraak te maken via MijnGezondheid.net.

Meer informatie

Twijfelt u of u wel naar de huisarts moet?
Hieronder vindt u allerlei informatie die u verder helpt.